آکادمی کسب و کار

صفر تا صد دریافت و ارتقاء صلاحیت مشاور در ایران

    نظر

 

برای ورود به بازار کار در حیطه مهندسی، تنها داشتن تجربه کافی نیست. در دنیای امروز، رقابت در بین افراد به خصوص در حیطه های مهندسی گسترده است. افراد و شرکت هایی موفق تر می شوند که دارای پتانسیل و مهارت کافی برای فعالیت در حیطه مهندسی و جلب توجه کارفرمایان باشند. اما مهمترین اقدام برای داشتن فعالیت بیشتر در حیطه مهندسی چیست؟ یکی از اقدامات موثر برای رقابت بهتر در دنیای کار، اخذ صلاحیت مشاور است.

با دریافت رتبه مشاور و ارتقاء آن می توانید فرصت شرکت در پروژه های بزرگ را به دست آورید و اعتبار خود را در بازار کار افزایش دهید. اما منظور از رتبه مشاور چیست و ارتقاء آن چگونه امکان پذیر است؟ چه دلایلی باعث رد صلاحیت می شود؟ قبل از هرگونه اقدامی بهتر است که پاسخ سوالات خود را درباره گرید مشاور دریافت کنید.

رتبه مشاور

گرید مشاور چیست و چگونه تعیین می‌شود؟

آیا به عنوان مهندس ساختمان یا مشاور طرح های عمرانی، درباره گرید مشاور اطلاعات لازم را دارید؟ رتبه یا گرید مشاور، جهت تعیین سطح شرکت های مهندسی به صورت کمی و کیفی به آنها تعلق می گیرد. شرکت ها باتوجه به فاکتورهای مختلف از سوابق کاری گرفته تا میزان مهارت ها و توانایی های فنی برای دریافت گرید مشاور ارزیابی می شوند.

برحسب فاکتورهای مختلف، رتبه های 3، 2 و 1 به مهندسین و شرکت های مشاوره ای داده می شود. گرید، همان رتبه بندی است که جهت سنجش عملکرد شرکت ها در حیطه مالی، اجرایی و فنی به آنها تعلق می گیرد. براساس استانداردهای مشخص، شرکت ها می توانند رتبه مشخصی را دریافت کنند. صلاحیت مشاور با گرید 1 می تواند نشان دهنده توانایی شرکت در انجام پروژه های بهتر باشد.

رتبه ای که شرکت ها دریافت می کنند، توانایی آنها در حیطه کاری شان را نشان می دهد. کارفرمایان به دنبال جذب نیروها و کار با شرکت هایی هستند که رتبه مشاور را دریافت کرده اند. این گرید می تواند تجربه و سطح مهارت های یک شرکت را در زمینه ارائه انواع خدمات مهندسی ارزیابی کند.

نحوه دریافت گرید مشاور

 از طریق سازمان نظام مهندسی، امکان دریافت گرید مشاور وجود دارد. شرکت باید درخواست خود را برای دریافت گرید مشاور به نظام مهندسی ارائه دهد. مدارک لازم نیز جهت اخذ رتبه مشاور باید به پیوست ارسال شوند. سازمان مربوطه باید پروسه بررسی و ارزیابی اسناد را انجام دهد. در برخی از مواقع، برای اعطاء رتبه مشاور، کارشناسان سازمان، برای بازدید به شرکت موردنظر مراجعه می کنند. بعد از انجام بررسی های لازم و ارزیابی هدفمند، رتبه مشاور مشخص می شود. بعد از تعیین گرید، متقاضیان می توانند گواهینامه مربوط به صلاحیت را نیز دریافت کنند.

اخذ رتبه مشاور

مدارک و شرایط لازم برای ارتقاء از رتبه 3 به رتبه 1 مشاور

برای ارتقاء رتبه مشاور، شرکت‌ ها باید مدارک لازم را آماده و شرایط مورد نیاز را فراهم کنند. ارتقاء رتبه مشاور از سطح 3 به 1 امکان پذیر است. اما آیا می دانید شرایط ارتقاء صلاحیت چیست و باید چه اقداماتی را در این زمینه انجام دهید؟ جهت ارتقاء رتبه، مهندسین باید ثابت کنند که آمادگی، مهارت و تخصص لازم را برای ارتقاء رتبه خود دارند. جهت ارتقاء رتبه مشاور باید قدرت مالی، توانایی های فنی و تخصصی و مهارت های کیفی و کمی خود را در نظر بگیرید.

برای افزایش رتبه بندی، داشتن سرمایه کافی برای مدیریت منابع مالی لازم است. شرکت مهندسی باید از مهارت ‌های تخصصی و فنی لازم برای اجرای پروژه‌ های ساختمانی برخوردار باشد. مهندسین برای ارتقاء صلاحیت مشاور از رتبه 3 به 1 باید توانایی اجرای چند پروژه را به صورت همزمان داشته باشند.

به منظور ارتقاء رتبه مشاور، باید رضایت مشتریان را در شرکت های مهندسی در نظر بگیرید. شرکت مهندسی باید تجارب کاری کافی درباره اجرا و مشاوره جهت انجام پروژه های مختلف را داشته باشد. امکان ارتقاء رتبه از سطح 3 به 1 برای افرادی فراهم می شود که قصد فعالیت در حیطه مهندسی و انجام پروژه های مختلف ساختمانی را دارند.

از شرایط لازم برای ارتقاء گرید به رتبه 1 مشاور می توان به سابقه فعالیت، توانایی مالی جهت اجرای پروژه های بزرگ، داشتن نیروی انسانی متخصص، ساختار سازمانی مناسب و تجهیزات و امکانات کافی اشاره کرد. به علاوه، قوانین مربوط به انجام فعالیت های مهندسی را نیز باید در نظر داشته باشید.

لیست اسناد مورد نیاز برای ارتقاء گرید مشاور

به منظور اخذ و ارتقاء صلاحیت مشاور باید مدارکی را از قبل آماده کنید. جهت اطلاع دقیق تر درباره مدارک لازم برای ارتقاء صلاحیت مشاور می توانید از کارشناسان حقوقی مجموعه نستوه کمک بگیرید. در جدول زیر، لیست کلی از مدارک مورد نیاز جهت ارتقاء رتبه مشاور را برای شما تهیه کرده ایم.

مدارک لازم برای ارتقاء رتبه مشاور در شرکت های مهندسی

اساسنامه شرکت

آگهی تاسیس شرکت

پروانه بهره برداری(در صورت وجود)

آگهی آخرین تغییرات شرکت شامل آدرس، نام، اعضاء هیئت مدیره

گواهینامه رتبه بندی(گرید سه)

تاییدیه صلاحیت

لیست اسامی مهندسان

سوابق بیمه کارکنان

قراردادهای کارکنان

رزومه کاری مهندسان

لیست پروژه های انجام شده با جزئیات لازم

مستندات مربوط به پروژه ها

تاییدیه رضایت کارفرمایان پروژه

تصویر قرداد پروژه ها

گزارش فنی پروژه ها

ترازنامه سود و زیان شرکت در سالهای اخیر

اظهارنامه مالیاتی

گزارش حسابرسی

گردش حساب بانکی

چارت سازمانی شرکت

شرح وظایف واحدهای مختلف در شرکت

آیین نامه های داخلی

فرم درخواست ارتقاء رتبه

تعهدنامه رعایت مقررات

دریافت رتبه مشاور

چه عواملی باعث رد صلاحیت شرکت‌ها می‌شود؟

آیا نگران این هستید که به دلیل نداشتن صلاحیت، قادر به اخذ رتبه مشاور نباشید؟ با کمک گرفتن از مشاوران حقوقی و افراد ماهر در زمینه ثبت شرکت، دیگر لازم نیست که دغدغه ای در این زمینه داشته باشید. صلاحیت شرکت ها به دلایل مختلف ممکن است که مورد تایید قرار نگیرد. در این بخش، دلایل مهم رد صلاحیت شرکت ها را بررسی می کنیم.

نداشتن مجوزهای قانونی و نقض امور مالیاتی

از دلایل رد صلاحیت شرکت ها می توان به نداشتن مجوزهای قانونی لازم اشاره کرد. شرکت ها باید برای شروع فعالیت در حیطه های مختلف دارای مجوزهای قانونی باشند. اگر شرکت ها، قوانین و مقررات مربوط در زمینه امور مالیاتی را نیز نقض کرده باشند، صلاحیت آنها مورد تایید قرار نمی گیرد. در واقع، اگر شرکت ها دارای تخلفات مالی و اداری باشند، صلاحیت آنها رد می شود.

نداشتن تجربه کاری و نیروی انسانی مجرب

یکی از دلایل دیگری که باعث ریجکتی صلاحیت شرکت ها می شود، نداشتن تجربه کاری لازم در زمینه اجرای پروژه های مربوطه است. در صورتیکه مستندات کافی برای اثبات توانایی های فنی و تخصصی توسط شرکت موردنظر ارائه نشود، صلاحیتش مورد تایید قرار نمی گیرد. اگر شرکت موردنظر دارای نیروی انسانی کافی و مجرب نباشد، صلاحیتش مورد تایید قرار نخواهد گرفت.

ساختار نامناسب شرکت و نقص در پروژه ها

اگر شرکتی ساختار سازمانی مناسب نداشته باشد، صلاحیتش رد می شود. ضعف در مدیریت و کنترل پروژه ها از سایر دلایل ریجکتی صلاحیت شرکت ها محسوب می شود. در واقع، اگر شرکتی به دلیل اجرای پروژه های ضعیف مورد انتقاد قرار گرفته باشد، احتمالاً صلاحیتش رد خواهد شد.

سایر دلایل مربوطه

ورشکستگی از سایر دلایل ریجکتی صلاحیت شرکت ها محسوب می شود. همچنین، اگر گزارش های مربوط به امور مالی به صورت شفاف ارائه نشوند، شاید صلاحیت شرکت برای اخذ رتبه مشاور مورد تایید قرار نگیرد. از سایر دلایلی که باعث رد صلاحیت شرکت ها برای اخذ رتبه مشاور می شود، می توان به ارائه اطلاعات نادرست، پرداخت رشوه، نقض حقوق مالکیت فکری و فساد مالی اشاره کرد. بنابراین، به عنوان شرکتی که قصد اخذ صلاحیت مشاور را دارد، باید با قوانین مربوطه و دلایلی ریجکتی آشنا شوید.

نقش تجربه کاری در فرآیند ارزیابی مشاوران فنی

یکی از موضوعات مهم در فرایند ارزیابی مشاوران فنی، داشتن تجربه کاری است. در واقع، تجربه کاری در احراز صلاحیت و ارزیابی مشاوران نقش موثری دارد. این مورد می تواند توانمندی و شایستگی مشاوران را در زمینه اجرای پروژه های مختلف ثابت کند. تجربه کاری لازم نشان می دهد که مشاور قادر به حل چالش ها و مشکلات مربوط به پروژه های بعدی خواهد بود.

تجربه کاری باعث می شود که مشاور دانش فنی و مهارت های خود را برای انجام پروژه های مهندسی و کار با تجهیزات مختلف به روز نگه دارد. افرادی که پروژه های بیشتر و پیچیده تری را انجام داده اند، رتبه بالاتری را در فرایند ارزیابی مشاوران فنی دریافت می کنند.

سابقه کاری در زمینه اجرای موفقیت آمیز پروژه ها و جلب رضایت کارفرمایان تضمین کننده کیفیت خدمات مشاور است. اگر سوابق و تجربه کافی نداشته باشید، درخواست تان برای اخذ صلاحیت و رتبه مشاور ریجکت می شود. بنابراین، به عنوان فردی که قصد اخذ صلاحیت مشاور را دارد، باید سوابق کاری مرتبط ارائه دهید.

مدارک لازم برای اثبات تجربه کاری مشاوران فنی

به منظور اثبات تجربه کاری تان باید مدارک مرتبط را ارائه دهید. از مهمترین مدارک می توان به رزومه کاری اشاره کرد که حاوی اطلاعاتی درباره میزان مهارت ها، سوابق تحصیلی و شغلی و پروژه های انجام شده است. به عنوان مدرک اثبات سابقه کاری، تصویر قرداردهای مربوط به پروژه ها نیز باید پیوست شود.

از سایر مدارک برای اثبات تجربه کاری می توان به گواهی حسن انجام کار از طرف کارفرمای قبلی اشاره کرد. گواهی حسن انجام کار نشان می دهد که خدمات باکیفیتی ارائه خواهید داد. به منظور اثبات دانش فنی و تخصصی می توانید گزارشی از پروژه های مربوطه را ارائه دهید. گزارش ها نشان می دهد که دانش فنی و تخصصی کافی جهت حل چالش ها در پروژه های مختلف را دارید.

صلاحیت مشاور

چگونه با کمک نستوه بدون دغدغه رتبه مشاور بگیرید؟

شرکت های مهندسی و مشاوران طرح های عمرانی باید برای دریافت رتبه مشاور اقدام کنند. آیا شما هم دغدغه دریافت صلاحیت مشاور را برای شروع فعالیت حرفه ای در حیطه مهندسی دارید؟ شما می توانید با خیال راحت پروسه صفر تا صد دریافت و ارتقاء صلاحیت مشاور را به کارشناسان نستوه بسپارید.

دریافت صلاحیت مشاور کار راحتی نیست و باید چندین مرحله را پشت سربگذارید. گروه نستوه دارای بیش از 19 سال سابقه فعالیت در زمینه انجام امور اداری مربوط به شرکت ها و مشاوره تخصصی در حیطه های مختلف است. کارشناسان این مجموعه با رعایت استانداردها و قوانین لازم به شما کمک می‌ کنند راحت تر رتبه مشاور را دریافت کنید.

کلیه امور فنی و اداری مربوط به دریافت رتبه مشاور را می توانید به نستوه بسپارید. همه امور تخصصی از تهیه مدارک و ثبت اسناد در سامانه ساجات گرفته تا اخذ صلاحیت مشاور، توسط کارشناسان این مجموعه انجام می شود. همچنین، دریافت مشاوره رتبه‌بندی با کمک تیم نستوه امکان پذیر است.

دریافت و ارتقاء رتبه مشاور

جمع‌بندی

آیا به عنوان مشاور طرح های عمرانی، مهندسین سازه و دفاتر حقوقی، قصد فعالیت حرفه ای در این حیطه را دارید؟ در این صورت، باید برای دریافت صلاحیت مشاور و ارتقاء رتبه خود اقدام کنید. با کمک گرفتن از مشاوران مجموعه نستوه، امکان ارتقاء رتبه مشاور از گرید 3 به 1 وجود دارد. شما می توانید صفر تا صد مراحل لازم جهت ارتقاء رتبه مشاور را به کارشناسان مجموعه نستوه محول کنید.

مجموعه نستوه، ارائه دهنده انواع خدمات حرفه ای در زمینه ثبت شرکت ها، اخذ صلاحیت و انجام امور اداری است. این شرکت تخصص لازم در زمینه ارتقاء صلاحیت مشاور، اخذ کارت بازرگانی و ثبت شرکت های سهامی خاص را دارد. کارشناسان مجموعه نستوه، مشاوره های رایگان حقوقی در زمینه های مختلف از قبیل اخذ و ارتقاء رتبه مشاور را به شرکت های مهندسی ارائه می دهند. این مجموعه دارای تجربه و تخصص کافی در زمینه صلاحیت مشاور است و رضایت مشتریان را اولویت قرار می دهد.

سوالات متداول

  1. در فرایند ارزیابی مشاوران فنی چه فاکتوری اهمیت زیادی دارد؟

در پروسه ارزیابی مشاوران فنی، داشتن تجربه کاری مرتبط و اجرای پروژه های بیشتر می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.

  1. چه دلایلی باعث ریجکتی صلاحیت شرکت ها می شوند؟

از دلایل ریجکتی صلاحیت شرکت ها می توان به نداشتن مجوزهای قانونی، نقض امور مالی و مالیاتی، عدم تجربه کاری لازم و نقص در پروژه ها اشاره کرد.

  1. آیا امکان ارتقاء رتبه مشاور وجود دارد؟

بله. با داشتن شرایط لازم و تهیه مدارک مرتبط می توانید برای ارتقاء رتبه صلاحیت مشاور از سطح 3 به 1 درخواست دهید.